Спартак Варна приема Локомотив Пловдивще в двубой от 13-ия кръг на efbet

...
Спартак Варна приема Локомотив Пловдивще в двубой от 13-ия кръг на efbet
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив ще търси успеха в трудно гостуване на Спартак Варна

Спартак Варна приема Локомотив Пловдивще в дуел от 13-ия кръг на efbet Лига. Битката на стадион " Спартак " започва в 16:00 часа и ще бъде предавана директно в ефир на DIEMA SPORT, а основен арбитър на мача ще бъде Ивелин Занев.

Тодор Киселичков наподобява, че няма да съществени алтернативи в избирането на своя стартов състав, откакто към този момент се вижда по-стабилна и печеливша игра от Спартак Варна. Варненци направиха еднакъв със Септември в последния си мач от българския шампионат - 1:1, само че към момента заемат последното място в класирането единствено с 5 точки от 12 мача.

Очаква се треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, да направи много рокади в своя състав. По последна информация централните бранители Луан и Бидунга ще се завърнат в групата след травми и ще започват измежду 11-те за сметка на младите Паскалев и Павлов. В средата на терена късмет може да получи Георги Каракашев. 

Локомотив Пловдив се намира на 6-то място в efbet Лига с 22 точки от 11 мача, а в последния те изгубиха от ЦСКА 1948 с 1:3. Пловдичани ще са стимулирани да се върнат към успехите в мача против Спартак Варна.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР